Αποστολές και επιστροφές

Τρόποι παραγγελίας

Η παραγγελία μπορεί να δοθεί:.
1. Ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα μας
2. Τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2310-250888
3. Με E-mail στο [email protected]

Τρόποι πληρωμής

1. Αντικαταβολή


2. Πιστωτική κάρτα
Πληρώστε online το λογαριασμό σας με την πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη σας κάρτα τώρα μέσω του Winbank  της Τρ.Πειραιώς (δεκτές κάρτες VISA, Mastercard).

3. Κατάθεση σε Τράπεζα

Κόστος Αποστολής

H αποστολή των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιείται με τη χρήση υπηρεσίας courier.

 • -Τα έξοδα αποστολής των εμπορευμάτων για παραγγελίες εώς 200€ είναι 4,00€. *
 • -Τα έξοδα για πληρωμή με αντικαταβολή για παραγγελίες εώς 200€ είναι 2,00€.
 • -Για παραγγελίες άνω των 200€ τα έξοδα αντικαταβολής και τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ. *
* Εξαιρούνται τα βαριά και ογκώδη αντικείμενα καθώς και περιοχές εκτός Ελλάδας όπου το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται κατα περίπτωση. 

Χρόνος Παράδοσης :
 
Η παράδοση γίνεται εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας σας. Τα προϊόντα που βρίσκονται σε απόθεμα, αποστέλλονται την ίδια μέρα -εάν η παραγγελία έχει γίνει μέχρι τις 14:00-, αλλιώς αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη. Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο, θα λάβετε άμεσα ενημέρωση.

Στα προϊόντα με ένδειξη << 1 έως 3 ημέρες >> και << 4 έως 7 ημέρες >> ισχύει ο αναγραφόμενος χρόνος παράδοσης, εφόσον υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα στον προμηθευτή. Σε διαφορετική περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Στα προϊόντα με ένδειξη << 7+ ήμερες >> , << Κατόπιν Παραγγελίας>> και << Προπαραγγελία >> η παράδοση γίνεται κατόπιν συνεννόησης.
 
Παραλαβή από το Κατάστημα : 

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα από το κατάστημα ΜΟΝΟ κατόπιν συνεννόησης.
Σε περίπτωση μη παραλαβής των προϊόντων εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα είναι ετοιμοπαράδοτα όλα τα προϊόντα της παραγγελία σας , η παραγγελία ακυρώνεται. 
 

Εγγύηση καλής λειτουργίας

Όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι ελεγμένα από τον κατασκευαστή τους σε όλους τους τομείς.
Ωστόσο, για κάθε ενδεχόμενο συνοδεύονται από δωρεάν εγγύηση καλής λειτουργίας από τον κατασκευαστή τους. Στο διάστημα αυτό, παρέχονται δωρεάν εργασία και ανταλλακτικά για βλάβες που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα του χρήστη.


Προσωπικά Δεδομένα

Το www.mrbox.gr εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος.

Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτηση σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οιονδήποτε. Με την υποβολή υλικού στον server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μη αληθή, παράνομα ή καθ' οιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Για την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια συναλλαγών, το Mrbox.gr. συνεργάζεται με την Τράπεζα Πειραιώς και την υπηρεσία Winbank-Paycenter. Η συναλλαγή σας πραγματοποιείται απευθείας με την Τράπεζα Πειραιώς (με τη μέθοδο ανακατεύθυνσης/redirect) και τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας δεν γνωστοποιούνται στη εταιρία μας..

Ο web server που φιλοξενεί την υπηρεσία eCommerce – Redirect λειτουργεί με 128 bit encryption SSL (Secure Socket Layer).
Με την χρήση του πρωτοκόλλου SSL διασφαλίζεται ότι όλες οι πληροφορίες που μεταφέρονται μεταξύ client (web browser του χρήστη) και server (Winbank PayCenter) είναι κρυπτογραφημένες και δε μπορούν να υποκλαπούν.
Προκειμένου ο πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος να ολοκληρώσει την αγορά του, οδηγείται στο secure site του Winbank PayCenter, όπου και πληκτρολογεί το στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας.


Επιστροφή Προϊόντων

To Μrbox.gr εφαρμόζοντας τους ισχύοντες νόμους, σας δίνει το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων που έχετε παραλάβει.

Σε περίπτωση που είναι λάθος της εταιρίας μας , η επιστροφή και αποστολή του σωστού προϊόντος επιβαρύνει αποκλειστικά το Mrbox.gr 

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση αγοράς μέσα σε χρονικό διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης και μάλιστα όταν είναι ένας μεγάλος αριθμός προϊόντων στην ίδια παραγγελία, από την παράδοση και του τελευταίου, ενώ όταν υπάρχει υποχρέωση παράδοσης προϊόντων σε τακτά διαστήματα, από την παράδοση του πρώτου. Η υπαναχώρηση γίνεται υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

 • Ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε, με το σύνολο των εξαρτημάτων του, των εντύπων που το συνοδεύουν αλλά και της συσκευασίας του σε άριστη κατάσταση. Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνεται η εταιρεία για την αποστολή του είδους σε αυτόν, καθώς και τα έξοδα επιστροφής του.
 • Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να αποδώσει το τίμημα που εισέπραξε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή των προϊόντων.
 • Η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη, θα ακολουθεί διαδικασία παρόμοια της αρχικής είσπραξης. Πιο αναλυτικά: Αν η χρέωση έχει πραγματοποιηθεί μέσω πιστωτικής κάρτας, θα γίνει επιστροφή του ποσού στη κάρτα, η εταιρεία, κατόπιν της ενημέρωσης αυτής, δε φέρει καμία ευθύνη για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από την τράπεζα. Στην περίπτωση πληρωμής με μετρητά, εάν ο πελάτης είχε επιλέξει την δυνατότητα “Παραλαβή από το κατάστημα”, αυτή θα πραγματοποιείται με επιστροφή των χρημάτων του σε αυτόν από το κατάστημα. Όσον αφορά την πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, η επιστροφή θα γίνεται επίσης με κατάθεση στο λογαριασμό του πελάτη.
 • Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή, το κατάστημα μας έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.
 • Σε περιπτώσεις φθοράς ή αλλοίωσης της συσκευασίας, επιστροφές δεν γίνονται αποδεκτές.
 • Το κόστος των μεταφορικών, όλων των επιστρεφόμενων προς την εταιρεία προϊόντων, βαρύνει τον αγοραστή.
 • Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή των προϊόντων πρέπει να γίνεται στην αρχική τους συσκευασία. Η συσκευασία θα πρέπει να είναι στην αρχική της κατάσταση, χωρίς καμία αλλοίωση, φθορά,.To περιεχόμενο των συσκευασιών θα πρέπει επίσης να είναι αναλλοίωτο. Το περιεχόμενο της συσκευασίας θα πρέπει να είναι αυτό ακριβώς που ήταν  κατά την στιγμή της παραλαβής. 
 • Προτείνεται για την ασφαλή μεταφορά των προϊόντων, να εσωκλείσετε τη συσκευασία σε ένα μεγαλύτερο κουτί μεταφοράς, προσέχοντας να μην υπάρξουν φθορές κατά τη μεταφορά του.
 • Στις επιστροφές προϊόντων από τον πελάτη προς την εταιρία, είναι απαραίτητη η αποστολή με τέτοιο τρόπο ώστε η παραλαβή του δέματος να γίνει στην διεύθυνση Μητροπόλεως 25, 54624 , Θεσσαλονίκη, εντός του ωραρίου λειτουργίας μας. 
 • Η εταιρία μας δεν έχει την υποχρέωση να επιβαρύνεται έξοδα εμβασμάτων σε άλλες από τις συνεργαζόμενες τράπεζες.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείται μέσω του MrBox.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση